Ring til os på 40 27 58 06

Ventilationsanlæg

Hos KL Ventilation ApS sætter vi også ventilationsanlæg op for dig, uanset om du er privat eller erhverv, og uanset om du bor i Fredericia, Kolding, Vejle eller et andet sted i Danmark..

​Denne service tilbyder vi i hele trekantsområdet, og også i resten af landet.

​Vi kender til vigtigheden af det gode indeklima, og derfor sørger vi for kvalitet, hver eneste gang vi udfører et stykke arbejde. Vi forsøger altid at rådgive dig til den bedste løsning, som passer til dine behov og dit hjem.

​Et ventilationsanlæg med varmegenvinding, er blot en af mange løsninger, men det er særligt en af dem, der sørger for det bedste resultat.

​VÆLG ET VENTILATIONSANLÆG MED VARMEGENVINDING​

Vi kan tilbyde at installere et ventilationsanlæg der minder om det populære Genvex-anlæg. Et Genvex-anlæg er et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Det vil sige, at det er et ventilationsanlæg, der overfører varmen i den luft, der suges ud af huset, til den nye og friske luft der kommer ind i huset udefra. Huset bliver altså hele tiden ventileret med frisk luft, og derfor er det gode indeklima også sikret.

​Det smarte ved et Genvex-anlæg er altså, at det genbruger den energi, som du allerede har givet penge for, og omdanner den til opvarmning af den nye luft.

​Du oplever derfor ikke på samme måde spildvarme, som ved andre ventilationssystemer. Med et ventilationsanlæg med varmegenvinding, der fungerer ligesom et Genvex-anlæg, vil du også opleve, at du skal bruge færre penge på opvarmning fra eksempelvis varmepumpe eller jordvarme. Derudover tilbyder vi også de bedste produkter fra eksempelvis Dantherm.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du at høre mere om ventilation, og hvilke priser vi kan tilbyde dig, skal du endelig bare skrive eller ringe til os. Vi står altid klar til at fortælle mere og fordelene ved ventilation, og hvilken løsning der vil passe dig og dit hjem bedst.

Hvis du ønsker det, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave.

​Kontakt os for mere information på telefon 40 27 58 06​, via e-mail kl-ventilation@outlook.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.