Ring til os på 40 27 58 06

Varmegenvindingsanlæg

VARMEGENVINDINGSANLÆG GENBRUGER ENERGIEN

Overvejer I at få et varmegenvindingsanlæg? Hos KL Ventilation ApS monterer og servicerer vi varmegenvindingsanlæg.

​Anlægget genbruger den opvarmede luft, så I sparer strøm og energi. Vi holder til i Fredericia, men kommer naturligvis mange andre steder.

OVERFØRER VARMEENERGIEN TIL DEN FRISKE LUFT

Et varmegenvindingsanlæg er et avanceret ventilationsanlæg, der for det først og fremmest ventilerer boligen eller kontoret med frisk luft. Dermed får boligen eller kontoret et bedre indeklima.

​​Det særlige ved varmegenvinding er, at anlægget overfører varmeenergien i den luft, der bliver suget ud af huset, til den friske luft, der bliver blæst ind i huset.

​Det er lovpligtigt med ventilation i nybyggede huse, fordi de er så tætte. Det er ikke sundt at opholde sig i en bolig, hvis ruderne dugger til.
​Frisk luft er i det hele taget godt for både boligen og helbredet. Vi tilbyder råd og vejledning, hvis I ønsker at få et varmegenvindingsanlæg, eller hvis jeres gamle skal udskiftes.

​​Vi servicerer og reparerer også alle former for ventilationsanlæg.

KONTAKT OS I DAG FOR AT FÅ EN GODT TILBUD

​​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om ventilation og varmegenvinding. Jeg kommer også gerne ud for at kigge på opgaven.

​​Samtidig kan vi tale om jeres ønsker og behov. Herefter sender vi et uforpligtende tilbud på den ønskede ventilationsløsning.

​Du kan ringe til os på telefon 40 27 58 06​ for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail kl-ventilation@outlook.dk.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.