Ring til os på 40 27 58 06

Dantherm

DANTHERM FOR DET GODE INDEKLIMA

Ønsker du et godt indeklima, er du kommet til det rigtige sted. Hos KL Ventilation ApS gør vi vores bedste for, at du får det bedste indeklima i dit hjem. Derfor benytter vi blandt andet produkter og systemer fra Dantherm, når vi udfører ventilationsarbejde. Vi er beliggende i Fredericia, men vi yder også vores service i Vejle og Kolding.

Hos os ved vi, hvor meget et sundt indeklima betyder, og derfor går vi meget op i kvalitet. Vi yder altid vores bedste, og sørger for at give dig en professionel og grundig rådgivning. Med produkter fra Dantherm sikrer vi dig det gode indeklima, uanset om det er i det private hjem eller ved erhverv.

​FRISK OG REN LUFT MED DANTHERM

Dantherm er en af de mest kendte producenter af ventilation, og de er kendt for deres høje kvalitet og gode ventilationsløsninger og -systemer. Derfor forhandler vi deres systemer og produkter.

​Vi ønsker at skabe det bedste indeklima for dig, så du kan føle dig godt tilpas og vide, at luften er ren og sund i dit hjem.

Der findes mange forskellige produkter fra Dantherm, og vi guider dig frem til dem, der er mest passende for dit specifikke hjem. For at finde frem til den bedste løsning bør du kontakte os, for det er først, når vi ved lidt mere om din bolig, at vi kan vejlede dig bedst muligt.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Ønsker du at høre mere om produkterne fra Dantherm, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver altid til den mest professionelle løsning, der gavner dit indeklima, og ønsker du det, giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på vores mange ventilationsløsninger.

​Vil du vide mere kan du altid kontakte os på telefon 40 27 58 06​ eller e-mail kl-ventilation@outlook.dk.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.